Rivning av Uvbergsskydden

Datum/Tid
15 augusti 2020 - 16 augusti 2020
16:00


Välkommen till ett dygn av arbete, minnen och känslodelning när vi river skydden i vårt läger på Uvberget.

Tyvärr fick vi inte dispens från strandskyddet för att kunna behålla skydden. Vi gjorde vad vi kunde med att överklaga men det räckte inte hela vägen fram.

Så nu bjuder vi in till ett dygn där vi river skydden, får en chans att tillsammans minnas och dela alla de känslor vi har kring det som har hänt samt även möjligheten att fira allt det fina vi har upplevt i och runt skydden.

Det finns ett litet hopp om att kanske kunna bygga upp skydden igen i framtiden, då regeringens utredare av strandskyddet kommer att kolla på vårt fall. Så vi kommer att lagra skyddens delar i väntan på det (vilket tidigast kan ske om två år).

Vi kommer att börja med att mötas i en landning, varefter vi äter en knytismiddag tillsammans. Efter det kommer vi ha en minnes- och känslostund, där vi kan dela våra minnen från den tid vi spenderat i skydden och de känslor vi har kring det som har skett. Sen finns det en sista chans att sova i skydden innan de rivs. Det går bra att boka en plats för det. På söndagen efter frukost börjar vi med arbetet att riva skydden och förvara delarna för framtida återuppbyggnad.

Detta är ett barnvänligt evenemang, familjer är varmt välkomna, och det är även en möjlighet för dig som är intresserad av att se hur skydden är uppbyggda att lära dig om det.

Ingen kostnad och all hjälp med detta tas tacksamt emot. Vi vill gärna ta del av era minnen och känslor kring detta, och hoppas att just du kan komma.

Det räcker med att klicka i här i eventet att ni kommer, ingen formell anmälan behövs.

Ta med den mat du behöver under dygnet, så delar vi på det sen.

För frågor kontakta Johan på 0736789554.

Hoppas vi ses!
Naturliv


Några av de vi samarbetar med:


KONTAKTUPPGIFTER

Naturliv Norden
Nackunga 1, 15392 Hölö, Sverige

Kontakta oss

info@naturliv.org

Org nummer: 769634-1309

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

© Naturliv Norden ekonomisk förening 2019