Uvbergslägret

Sedan juni 2017 har Naturliv ett läger på Uvberget på Vackstanäs marker utanför Södertälje. Visionen med lägret är att bygga ett antal olika skydd i naturmaterial och skapa en lägerplats likt hur det kan ha sett ut på stenåldern i de här trakterna. I nuläget finns ett vindskydd och en torvhydda, och det finns planer på att bygga flera olika skydd och ha ett läger helt byggt i naturmaterial. I lägret håller vi många av våra olika kurser och upplevelser, utöver att det är en bas för Urkulturen. Naturlivs manscirkel ses även vid varje fullmåne för ceremonier i lägrets svetthydda.

Lägret ligger högt upp på Uvberget och har en vacker utsikt över sjön Vällingen, där vi hämtar vårt vatten, badar och fiskar.

Vi har planer på att anordna en naturstig som blir en meditativ vandring genom den fina naturen runt lägret med informativa skyltar som berättar om de olika naturtyperna och skydden som finns i och runtom lägret – ett fint utflyktsmål för både privatpersoner och olika grupper som t.ex. skolklasser.

Det är möjligt att hyra lägret av oss om du vill spendera en tid i fin natur eller om du vill anordna ett event. Hör av dig till oss för mer info om det.


Några av de vi samarbetar med:


KONTAKTUPPGIFTER

Naturliv Norden
Nackunga 1, 15392 Hölö, Sverige

Kontakta oss

info@naturliv.org

Org nummer: 769634-1309

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

© Naturliv Norden ekonomisk förening 2019